Select Page

De gemiddelde computergebruiker heeft tegenwoordig al gauw tientallen websites in zijn favorietenlijstje staan waarvoor inloggegevens nodig zijn. Een wachtwoordbeheerder is dan ook geen overbodige luxe. In dit artikel vindt u uitgebreide informatie over tpm.msc, een gids voor het oplossen van problemen met MSC-bestanden en een overzicht van versies die u gratis kunt downloaden. Steeds meer beveiligingsprogramma’s letten hierop als je iets probeert te installeren. Wij gebruiken Unchecky om ‘verkeerde vinkjes’ op te merken. Download een programma bijvoorbeeld alleen via de website van de makers.

Fouten met netwerkpad niet gevonden in Windows herstellen

Ga naar stap 2 als de fout met services.msc niet wordt opgelost in stap 1. Er is een probleem met services.msc opgetreden; het bestand moet worden afgesloten. Ga naar stap 2 als de fout met tpm.msc niet wordt opgelost in stap 1.

Eigen Afbeelding Als Pictogram Gebruiken

De belangrijkste daarvan zijn ondersteuning voor animatie (zoals bij gif-bestanden) en doorgaans een kleinere bestandsgrootte. Omdat verschillende bekende browsers het formaat al ondersteunen, is het een goede kandidaat voor gebruik in websites. En ook om bestanden met anderen te delen, is het een interessante optie. Wil je een eigen pictogram maken gebaseerd op een bestaand icoon? Dit programma is helaas niet gratis, maar wel 30 dagen kosteloos te proberen. Na installatie kies je in het programma voor File, Open en wijs je het pictogrambestand aan.

  • Zelfs in Word heb je de mogelijkheid om letters creatief te lijf te gaan voor gebruik in bijvoorbeeld een uitnodiging.
  • Voor een aantal andere bestandstypen, zoals jpeg, krijg je daadwerkelijk een miniatuur van de inhoud te zien.
  • Als alternatief is het mogelijk om Tweakers trackingvrij te bezoeken met een betaald abonnement.
  • Ook prettig is dat DTM een overzicht geeft van actieve netwerkverbindingen.

Kies altijd voor de geavanceerde of aangepaste installatie. Verwijder de vinkjes bij aanpassingen/programma’s die je als ongewenst beschouwt of keur de aanpassing op een andere manier af.

Tip 05: Icaros

Toch zullen er altijd functies zijn die je wellicht handig vindt, maar die vooralsnog ontbreken. Dan is DTaskManager wellicht een interessant alternatief. Tip 10 ssleay32.dll ontbreekt in win7 Synchroniseer bestanden tussen verschillende besturingssystemen. Tip 05 Toon miniaturen van allerlei mediabestanden in de verkenner. Icaros toont zelfs miniaturen voor epub-bestanden en ebook-archieven cbr en cbz. Probleem in al deze gevallen is dat je beperkt wordt in je mogelijkheden. Zo kun je doorgaans letters horizontaal, verticaal of op een kronkelpad plaatsen, maar wil je losse letters her en der als lettervermicelli over je ontwerp strooien, dan is dat behoorlijk bewerkelijk.

Tip 09: Dumo

Met de installatieversie kan dat zelfs geautomatiseerd op vaste tijden. Bewaar je deze op een veilige plek die je ook buiten Windows kunt benaderen, dan kun je daarmee vaak ogenschijnlijk hopeloze problemen alsnog oplossen.