Select Page

Feilen eksisterer også på Windows Vista Service Pack 1, men siden denne allerede er lansert, vil rettingen av feilen isteden finne sted gjennom en oppdatering i løpet av kort tid. Besøk App Assure-siden og logg på for å sende inn din forespørsel om hjelp til en dedikert App Assure Manager. Hvis du har problemer med å sende inn en forespørsel om hjelp, kan du kontakte , og en av teammedlemmene våre vil hjelpe deg. App Assure er en tjeneste som hjelper kunder med å løse applikasjonsproblemer som de kan oppleve når de distribuerer den nyeste versjonen av programvaren vår.

Hvis du er misfornøyd med Windows-versjonen du har nå, har du god grunn til å oppgradere. Mange bruker som har Windows 8.1 er misfornøyde, og vil nok anse det helt naturlig å oppgradere til Windows 10. Juli 2016 er Windows 10 ikke lenger gratis. For ordens skyld, Windows 10 er ikke lenger gratis etter 29. Windows 10-teamet klarer fremdeles ikke kvalitetssikre oppdateringer godt nok. Heldigvis var dette en av oppdateringene brukeren proaktivt må spørre etter i Windows Update. Fra Mozilla kommer også Mozilla Suite, et produkt som på mange måter konkurrerer med Opera, da det inneholder blant annet nettleser og e-postklient.

  • Last ned PC Health Check-appen for å se om PC-en din er kvalifisert for oppgradering .
  • Det samles inn informasjon om lagringsplass.
  • I all fersk programvare ligger det feil som enda ikke er oppdaget.
  • Du går til Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Aktivering.

Ikke besøk “suspekte” nettsteder, da disse ofte forsøker å installere og kjøre programvare via nettsidene. Opera er nevnt tidligere i denne artikkelen, og nevnes igjen her ettersom den også inneholder en e-postklient. Anbefales som nevnt dersom du ønsker en alt-i-ett-pakke. Opera har innebygget funksjonalitet last ned rgss102e.dll for filtrering av uønskede meldinger . Alle enheter som oppfyller minimumsspesifikasjonen, er kvalifisert for oppgradering til Windows 11 .

Pc Starter Ikke

Dette gjelder spesielt for bedrifter som bruker eldre operativsystemet fordi de er avhengig av utdatert, kritisk programvare. I tillegg mener han at det å finne og ta i bruk de riktige oppdateringene er utfordrende, og at de fleste brukere ikke har tilstrekkelig kunnskap om å velge riktig oppdateringer. Historisk sett har Windows 7/8.1-brukere kunnet velge selv hvilke oppdateringer som skal installeres, men fra i høst er det slutt på den ordningen.

Prøv 1 Måned Gratis

Windows 11 Pro tilbyr ikke Windows 11 Pro i S-modus, så du må bytte ut S-modus for å oppgradere. PCer med Windows 11 vil være tilgjengelig fra et bredt utvalg av forhandlere og våre partnere senere i år. Du trenger ikke å oppgradere til Windows 11 . Vi vil fortsette å støtte Windows 10 til 14. Hvis du for øyeblikket leter etter en ny PC, kan du se etter “Gratis oppgradering til nye Windows” på faktakoden. Du kan også be detaljisten om å bekrefte det. Les om hvordan du løser iOS-oppdaterings- og gjenopprettingsfeil.